Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Luptătorii de la CS-CS UNIO au dominat Memorialul “Iuliu Pantici”
Cristian Tudor  - Duminica, 1 Martie 2009

Luptătorii de la CS-CS UNIO au participat sâmbătă la un puternic turneu internațional la Oradea. Competiția, rezervată copiilor, cadeților și juniorilor a adus la start peste 400 de sportivi.

               

Sportivii de la CS-CS UNIO au dominat Memorialul “Iuliu Pantici”, la nivelul copiilor Daniel Saveanu a câstigat categoria 27 kg, fiind urmat de alti doi satmareni, Catalin Danca si Szilvester Pater.

La 30 de kg Raul Peck s-a clasat pe doi, iar Sabinel Lobont pe trei. La 32 de kg, Catalin Bulgar s-a clasat pe doi, iar la 35 de kg Sandor Peck pe trei. La 40 de kg, Paul Saveau a terminat al doilea, iar Alexandru Berdar a terminat al treilea.

Un nou loc intai a obtinut Roland Pater la 45 de kg, la 50 de kg Olimpiu Pop s-a clasat pe doi, la 60 de kg Catalin Soreanu a castigat categoria, Darian Moldovan si George Junajn au terminat pe trei la 65, respectiv 70 de kg.

 

La cadeti, Vasile Saveanu l-a batut pe fratele sau, George Saveanu, pentru locul trei, la 60 de kg. La +90 de kg, Szabolcs Erseki s-a clasat pe trei. La juniori, Cristian Nichita la 66 de kg a terminat pe doi, la fel ca si Marius Domuta la 96 de kg.

               

Antrenorii Tudor Barbul, Feri Szabo, Romulus Boțoiu și Traian Sârbe au deplasat 45 de sportivi la Oradea. De remarcat că Primaria  Ardud a sprijinit financiar deplasarea luptătorilor sătmăreni la acest turneu.

Tags: lupte  greco  romane  
2443 vizite
Distribuie pe